Grillezett bászka vegán burgonyasalátával

Elkészítés:

A burgonyákat hámozd meg, vágd egyforma kockákra majd főzd puhára sós vízben.
Miután megfőtt, tedd félre, hogy kihűljön. A tofut, a citromlevet és az almaecetet turmixold krémesre, ha szükséges adj hozzá kevés vizet is.
A kész krémbe keverd bele az apróra vágott vöröshagymát, a kihűlt burgonyát valamit sót és borsot ízlés szerint.
A kész burgonyasalátát pihentesd a hűtőben legalább 2 órán keresztül.
A Vegan Grill füstölt grill bászkákat helyezd a forró grillre és süsd őket minden oldalon ropogósra.
A grillezett bászkákat tálald a hideg burgonyasalátával.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill füstölt grill bászka
5-6 szem közepes burgonya
150 gramm natúr tofu
1 citrom leve
1 evőkanál almaecet
1 darab apróra vágott vöröshagyma
só, bors ízlés szerint