Sárgaborsó főzelék bászkával

Elkészítés:

Első lépésként tedd fel főni sós vízben a sárgaborsót. Közben szeld vékony szeletekre a vöröshagymát és dinszteld üvegesre kevés növényi olajon és egy kevés vízzel. Miután a hagyma megpuhult, és a sárgaborsó is hamarosan kész van (kb. 30-40 perc alatt), öntsd a sárgaborsót a hagymához, majd add hozzá a zúzott fokhagymát és a babérlevelet.
Miután minden puhára párolódott, szedd ki a babérlevelet, majd dolgozd össze botmixerrel a lábasban lévő alapanyagokat, és fűszerezd ízlésed szerint fűszerpaprikával, petrezselyemmel, sóval és borssal, végül főzd össze.
Közben húzd le a Vegan Grill füstölt grill bászkáról a műbelet, vágd félbe, majd pirítsd meg kevés növényi olajon. Tálald Vegan Grill bászkával a sárgaborsó főzeléket.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

Vegan Grill füstölt grill bászka
250g száraz sárgaborsó
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb gerezd fokhagyma
piros fűszerpaprika
petrezselyem
növényi olaj
3 db babérlevél

bors