Vegán leveles tésztába göngyölt bászka

Elkészítés:

A tésztát használat előtt 10 perccel vedd ki a hűtőből, a sütőt melegítsd elő a tészta csomagolásán szereplő útmutatások szerint. A leveles tésztát egy hasonló méretű tepsire terítsd ki és vágd 8 egyforma téglalapra. A téglalapokat egyenként kend meg mustárral ügyelve arra, hogy a széleken egy centimétert hagyj üresen. Csomagold ki a Vegan Grill Füstölt Száraz Bászkát, vágd félbe hosszában, majd az így kapott két felet is vágd félbe hosszában. Ezt ismételd meg a másik Bászkával is. Az így kapott negyedeket helyezd a mustárral megkent levelestészta lapok közepére. A tészta szélén szabadon hagyott egy centimétert kend meg vízzel, majd tekerd fel a tésztát. A tészta tetejét kend meg vízzel és szórd meg köménymaggal vagy szezámmaggal, végezetül pedig az előmelegített sütőben süsd aranybarnára.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Füstölt Száraz Bászka
1 csomag vegán levelestészta
mustár
köménymag vagy szezámmag