Bükkfán Füstölt Vegli

A bükkfán füstölt, búzahúsból készült Füstölt Vegli ® kellemes füstösségével képes feldobni kedvenc fogásainkat, legyen szó egy egyszerű reggeliről, salátáról vagy akár egy frankfurti levesről.
részletek

Chorizo Mini Bászka

A chorizo mini bászkát spanyolország kedvence ihlette, alapját szejtán, zabpehely és két fajta liszt adja. Készítsd el könnyedén, és élvezd, ahogy a sistergő lábasból felszálló mennyei illatok megidézik a fülledt andalúz éjszakákat
részletek

Csípős Hagymás Szejtán

Csípős ízét a kiváló minőségű pelyhes chili paprikának köszönheti, valamint alapját jó minőségű szárítótt hagymából és búzasikérből, saját recept alapján főzött szejtán adja.
részletek

Füstölt Grill Bászka

A füstölt grill bászka alapját jó minőségű búzasikér, zabpehely és búzaliszt adja. Ízét pedig a házilag kikevert fűszer és füst optimális keveréke teszi felejthetetlenné. Igazi reggeli csemege, mely gyermekkorunk emlékeit idézi.
részletek

Füstölt Száraz Bászka

A Vegán Manufaktúra legnépszerűbb terméke a bükkfán füstölt száraz bászka, mely állagában, illatában és ízvilágában is gyermekkorunk reggelijeinek emlékeit idézi. Zamatos magyaros fűszerezésének a valódi bükkfa füstölőben eltöltött hetek adnak valódi testet.
részletek

Magyaros Grill Bászka

A magyaros grill bászka alapját jó minőségű búzasikér, zabpehely és két fajta liszt adja. Ízét a hónapokig tökéletesített bors, kömény és paprika fűszerek megfelelően kialakított arányának köszönheti.
részletek

Magyaros Hagymás Szejtán

A tökéletes arányban bekevert fűszerpaprika és őrölt bors teszi igazán magyarossá a hagymás szejtánt.
részletek

Natúr Szejtán Tömb

Vállalkozó szellemű és kreatív konyhatündéreknek ajánljuk natúr szejtánunkat, amelyet sóval és alap fűszerekkel ízesítettünk csupán.
részletek

Plant Based Tuna

Vegán tonhal termékünk tökéletes választás azoknak akik tartózkodnak a húsevéstől, megóvnák a tengeri élővilágot és a fenntarthatóságra törekednek. Emellett kiváló fehérjeforrás, tápláló alternatívája a tenger gyümölcseinek, így sportolók és egészségesen táplálkozók kedvencévé is válhat.
részletek

Provence-i Hagymás Szejtán

A házilag kikevert provence-i fűszerkeverékünk és a hozzáadott kurkuma, egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt minden étkezésnél.
részletek

Vegán Burger

A burger pogácsát növényi alapokon elkészíteni úgy, hogy az hozza a klasszikus burger állagát és ízeit, azt mondják szinte leheteten. Mi most megközelítettük a lehetetlent és megalkottuk Magyarország első vegán burger pogácsáját.
részletek

Vegán Gyros

Pikáns gyrosos fűszerezés és vékonyra vágott szejtán csíkok, ahogy kedvenc gyrosodnál szereted. De nem kell elsétálnod már a sarokig sem, hisz otthon is elkészítheted a Vegán Manufaktúra klasszikus gyrosát.
részletek
Rendelj házhoz országosan
A Biorganik webshopjában