Bükkfán Füstölt Vegli ®

A bükkfán füstölt, búzahúsból készült Füstölt Vegli ® kellemes füstösségével képes feldobni kedvenc fogásainkat, legyen szó egy egyszerű reggeliről, salátáról vagy akár egy frankfurti levesről.
részletek

Chorizo Mini Bászka

A chorizo mini bászkát spanyolország kedvence ihlette, alapját szejtán, zabpehely és két fajta liszt adja. Készítsd el könnyedén, és élvezd, ahogy a sistergő lábasból felszálló mennyei illatok megidézik a fülledt andalúz éjszakákat
részletek

Csípős Hagymás Szejtán

Csípős ízét a kiváló minőségű pelyhes chili paprikának köszönheti, valamint alapját jó minőségű szárítótt hagymából és búzasikérből, saját recept alapján főzött szejtán adja.
részletek

Füstölt Grill Bászka

A füstölt grill bászka alapját jó minőségű búzasikér, zabpehely és búzaliszt adja. Ízét pedig a házilag kikevert fűszer és füst optimális keveréke teszi felejthetetlenné. Igazi reggeli csemege, mely gyermekkorunk emlékeit idézi.
részletek

Füstölt Száraz Bászka

A Vegán Manufaktúra legnépszerűbb terméke a bükkfán füstölt száraz bászka, mely állagában, illatában és ízvilágában is gyermekkorunk reggelijeinek emlékeit idézi. Zamatos magyaros fűszerezésének a valódi bükkfa füstölőben eltöltött hetek adnak valódi testet.
részletek

Magyaros Grill Bászka

A magyaros grill bászka alapját jó minőségű búzasikér, zabpehely és két fajta liszt adja. Ízét a hónapokig tökéletesített bors, kömény és paprika fűszerek megfelelően kialakított arányának köszönheti.
részletek

Magyaros Hagymás Szejtán

A tökéletes arányban bekevert fűszerpaprika és őrölt bors teszi igazán magyarossá a hagymás szejtánt.
részletek

Natúr Szejtán Tömb

Vállalkozó szellemű és kreatív konyhatündéreknek ajánljuk natúr szejtánunkat, amelyet sóval és alap fűszerekkel ízesítettünk csupán.
részletek

Provence-i Hagymás Szejtán

A házilag kikevert provence-i fűszerkeverékünk és a hozzáadott kurkuma, egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt minden étkezésnél.
részletek

Vegán Burger

A burger pogácsát növényi alapokon elkészíteni úgy, hogy az hozza a klasszikus burger állagát és ízeit, azt mondják szinte leheteten. Mi most megközelítettük a lehetetlent és megalkottuk Magyarország első vegán burger pogácsáját.
részletek

Vegán Gyros

Pikáns gyrosos fűszerezés és vékonyra vágott szejtán csíkok, ahogy kedvenc gyrosodnál szereted. De nem kell elsétálnod már a sarokig sem, hisz otthon is elkészítheted a Vegán Manufaktúra klasszikus gyrosát.
részletek
Rendelj házhoz országosan
A Biorganik webshopjában